Minioren


Zit jij in groep 1,2 of 3? En hou je van spelletjes, lekker knutselen en buitenspelen met je vriendjes? Kom dan bij de minioren! Wij zijn elke vrijdagavond van 18.30 – 20.00 uur in de blokhut te vinden.


Dan knutselen we de leukste dingen die we mee naar huis mogen nemen. Ook doen we spelletjes in de gymzaal en als het mooi weer is, dan gaan we naar buiten! Lekker even spelen in de speeltuin, een watergevecht op ons veld of we lopen een leuke speurtocht door het dorp.


En natuurlijk gaan wij ook een keer per jaar op kamp! Eerst gaan we een dagje uit en daarna blijven we slapen in onze eigen blokhut. Dat is altijd superleuk en gezellig! Kijk voor de foto's maar eens op onze foto-site.


Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om bij de blokhut te gaan? Kom dan eens langs op onze groepsavond! Voor vragen kan je altijd bellen met Jorieke Spijker 06-22382363.
Wanneer je ziek bent of niet kan, vinden we het fijn als je je even afmeldt. Dat kan op het nummer van de blokhut: 074-3494795. Vanaf 18.15 uur is er altijd iemand aanwezig.


Onze leiding is:
Jorieke Spijker, Danielle Jannink, Jan Scholten jr, Gijs Hesselink, Linda Munsterhuis, Moniek Scholten, Christel van Gils, Jelmer Thijert, Bram Veldscholten, Huub Scholten