Senioren

Zit jij al op de middelbare school? Dab heb je vast behoefte aan gezelligheid met je vrienden! Dat kan op de donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur. De ene keer blijven we lekker in de blokhut, maar we gaan ook vaak op pad om leuke activiteiten te ondernemen!

Aan het begin van het nieuwe seizoen bedenken we samen een programma. We zijn vaak te vinden in de gymzaal of op het sportveld waar we verschillende sporten doen zoals slagbal, voetbal, volleybal etc. Ook doen we verschillende dingen in en rond de blokhut, zoals bijvoorbeeld casino avond, expeditie Robinson, bingo, barbecueën etc. Verder gaan we er één keer per maand op uit. Denk hierbij aan: kanoën op het Hulsbeek, dropping, bowlen, zwemmen, schaatsen, naar de bioscoop, naar de stad etc.

Naast de groepsavond hebben we ook elk jaar een Twentetoernooi. Dan slapen we een heel weekend in tenten en strijden we tegen andere teams. Verder gaan we ook elk jaar op zomerkamp.

Zo! Nu ben je iets meer te weten gekomen over de seniorengroep en onze activiteiten.

Als laatste zullen we ons als leiding van de seniorengroep even voorstellen:

- Tom Hesselink

- Brechje Munsterhuis

- Jan Scholten

- Frank Spijker

- Eelke van den Boogaard

- Frank Kleizen

Voor vragen, opmerkingen of ideeën kunt u contact opnemen via mail info@jnsaasveld.nl of telefoon 074-3494795 (alleen 's avonds).

Hartelijk dank voor een bezoek aan de seniorensite.

 

Met vriendelijke groet,

De seniorenleiding