Welkom op deze website .

Op deze site vindt u alle informatie over de afdeling Saasveld.

Districtstoernooi 2016

Vrijdag 10 juni vertrekken we weer voor ons jaarlijkse Districtstoernooi. Dit jaar gaan we naar Albergen. Klik hier voor verdere informatie.

 

Zomerkamp 2016

Binnenkort gaan we weer op zomerkamp met de maxioren, junioren en senioren. Vijf dagen (15-16-17-18-19 juli) lang vol avontuur en dikke pret. Geef je snel op via het opgaveformulier dat je hebt gekregen.

 

Miniorenkamp 2016

Onze minioren gaan ook weer op kamp. Zaterdag 9 juli gaan we met z'n allen op pad. 's Avonds slapen we in onze eigen blokhut. Zondag na het ontbijt zit het kamp er al weer op. Jij gaat toch ook mee?

 

Palmpasenoptocht 2016

Op zondag 20 maart organiseren wij weer onze jaarlijkse Palmpasenoptocht. Na de viering van 10.00 uur (waarschijnlijk rond 10.45 uur) vertrekken we bij de kerk onder begeleiding van de Koninklijke Muziekvereniging St. Caecilia en de paashazen. Het eindpunt is de blokhut waar een eierzoekwedstrijd is voor de kinderen van de basisschool. Voor de ouders staat de koffie klaar!

 

Zomerkamp 2016

Noteer alvast in je agenda: 15-16-17-18-19 juli! Het belooft weer een superleuk en spannend kamp te worden. De lokatie houden we nog even geheim, maar dit kamp wil je echt niet missen!

 

Kerstmarkt 2015

Zondag 13 december was weer onze jaarlijkse kerstmarkt in en rond de blokhut. In een prachtig zonnetje genoten velen van de kerstwandeling, Levende Kerststal, loterij en verkoop van zelfgemaakte artikelen onder het genot van een gluhweintje en heerlijke oliebollen.
De foto's zijn te zien op de fotosite.

 

Stormachtige Intocht Sinterklaas 2015

Door de harde wind en de regen liep de intocht in Saasveld niet helemaal zoals gebruikelijk. Zo ging de rondrit in de koets niet door. Gelukkig kwam Sinterklaas met z'n Pieten wel veilig aan op het kerkplein, waar, ondanks het slechte weer, vele kinderen en hun ouders en de muziekvereniging St. Caecilia op hun stonden te wachten. Met begeleiding van gezellige Sinterklaasmuziek liep Sinterklaas met z'n Pieten naar Bruins, waar de kinderen alle tijd kregen om Sinterklaas te spreken en toe te zingen. Met behulp van de kinderen werd de ontvoering van een Piet opgelost. Na het uitdelen van vele pepernoten, ballonnen en kleurplaten kon Sinterklaas, gelukkig weer met 6 Pieten, vertrekken.

 

Start nieuwe seizoen

Na een heerlijke vakantie is het gelukkig weer Jong Nederland tijd. We beginnen dit seizoen zoals altijd weer met onze instuif. Op maandag 7 september van 18.30-20.00 uur zijn alle kinderen uit Saasveld, lid of geen lid, van groep 4 t/m 16 jaar van harte welkom op het Bruinsplein. Die avond zul je ook horen op welke avond jouw groep is.
Voor de minioren (4 t/m 6 jaar) begint het seizoen op vrijdag 11 september van 18.00-19.30 uur. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom!

 

Supergezellige Carnavalsavond 2015

Op woensdag 11 februari van 18.30-20.00 uur gaan we met alle leden Carnaval vieren in ons eigen Koningsnest. Hopelijk brengt Prins Hans en Adjudant Marcel samen met de Koffiebraanders ook nog een bezoekje aan ons. Trek je gekste pak aan en kom naar de blokhut!

.

 

Maxiorendag 2014

Op zaterdag 4 oktober zijn we met de maxioren naar Fleringen geweest voor een supergezellige maxiorendag. In het thema Dierendag waren allerlei leuke spelletjes georganiseerd. Het ging zo goed, dat we met de 1e en 3e prijs weer naar Saasveld gingen!

 

Zomerkamp 2014

Van vrijdag 4 tot en met dinsdag 8 juli zijn we met de maxioren, junioren en senioren op kamp geweest naar Glanerbrug. Met heerlijk weer hebben we een fantastisch kamp gehad met als thema "Vive La Frans"

De vrijdagavond begon met een leuk avondspel met nadien brood bakken bij het kampvuur. Als verrassing was er later 's avonds nog een spannende spooktocht. Zaterdag was de tocht en 's middags hebben we ons op het Rutbeek vermaakt. 's Avonds was de eerste uitzending van "Bananasplit". Zondag was er een uitdagende stormbaan en tegelijkertijd werd de saaie caravan omgetoverd tot een prachtige JN Saasveld-caravan. 's Middags hebben we lekker gezwommen. Maandag hebben we ons creatief uitgeleefd tijdens de creatieve opdracht, 's middags kregen de kinderen een geheime missie in hartje Enschede. Gerard Joling was zelfs aanwezig. De laatste avond was traditioneel weer de Bonte Avond met prachtige uitvoeringen van alle groepen en "Proppen in de Caravan". En ja hoor, in onze prachtige JN Saasveld-caravan was er echt plek genoeg voor 59 kinderen!!

De foto's zijn te zien op de fotosite.

 

Miniorenkamp 2014

Ook dit jaar zijn we met de minioren weer op kamp geweest. Zaterdag gingen we naar de kinderboerderij in Bentelo. 's Nachts sliepen we in onze eigen blokhut 't Koninksnest. De foto's zijn te zien op de fotosite.